Materiale

De 6 organisationer og/eller Fællesskabet Ligeværd udgiver skriftlige materialer i form af rapporter, pjecer, eller bøger, som du kan bestille. Materialet - også uddannelseskataloget - er gratis. Dog tager vi  altid et adminsitrationsgebyr på 20 kr. for at sende materialet, lige som du selv skal betale for portoen.

 Mange af materialerne kan hentes her på vores hjemmeside som pdf-filer. Ønsker du en papirudgave  er du også meget velkommen til at komme forbi sekretariatet og hente materialet.

De faste årlige udgivelser er bladet Ligeværd, der udkommer seks gange om året og nyhedsbrevet, som udkommer 11 gange om året. Du kan læse nyhedsbrevet her eller tilmelde dig som fast modtager af nyhedsbrevet pr. e mail. Tilmeldingen sker på forsiden af hjemmesiden nederest til venstre.

NY BOG! "Specialundervisningen på Hovedet - almene pædagogiske synspunkter"

Gennem snart 3 år har 13 frie kostskoler – alle medlemmer af Skolesammenslutningen Ligeværd – været i gang med projektet ”Almen dannelse på de frie kostskoler”. Projektets formål har været trefoldigt.

Skolerne have behov for at undersøge, beskrevet og vurderet deres pædagogiske praksis. For det andet  ønskede skolerne at formidle deres erfaringer og bidrage til diskussionen om forholdet mellem specialundervisningen og almen pædagogisk praksis. For det tredje ønskede skolerne, at få udfordret deres pædagogiske praksis med henblik på at igangsætte udviklingsprocesser, som sikrer, at skolernes undervisning også i fremtiden vender på hovedet – og pædagogisk rigtigt - til gavn for de unge, der har behov for at danne sig til deres fremtidige liv, som mennesker og borgere.

Det har været lærerigt, spændende og givende. Nu er bogen udkommet, hvor resultaterne af alle anstrengelserne præsenteres for et bredere publikum. Bogen, ”Specialundervisningen på hovedet – almene pædagogiske synspunkter” er udkommet på Klims forlag og kan bestille ved at klikke her.  

 

uddannelseskatalog

Download hele uddannelses-
kataloget her

 

For at læse kataloget, skal du have Adobe Reader installeret.
Hent programmet her

 

Ligeværd august 2017 -  bladet for alle med interesse i unge med særlige behov  

Download som pdf

Læs som e-paper

nyhedsbrev 
Klik for at læse nyhedsbrevet online eller få nyhedsbrevet sendt direkte

ved at udfylde nedenstående.

Indtast din e-mail:

Design by mouseketeers