Nyheder

Nye kurser i Ligeværd

30. november 2017

Ligeværd afholder fire spændende og vigtige kurser i grafisk facilitering, EU's databeskyttelsesforordning, ny forberedende grunduddannelse (FGU) og regeringens beskæftigelsesreform.

Læs mere

Aftale indgået om Forberedende Grunduddannelse

18. oktober 2017

Det forberedende område skal forenkles og indsatsen over for de unge, som ikke følger den lige vej efter grundskolen, skal styrkes. Med de ord som indgang er der indgået forlig på Christiansborg om Forberedende Grunduddannelse.

Læs mere

Stor forskel i kommunernes investering i unge med særlige behov

3. oktober 2017

Vigtigt fælles debatindlæg i Altinget fra Thomas Holberg, LEV, Mogens Wiederholt, Spastikerforeningen, og Esben Kullberg, Ligeværd, i anledning af evalueringen af STU.

Læs mere

Ros til uddannelsessteder - kritik af kommuner

29. september 2017

Rapporten må grundlæggende ses som en klar anerkendelse af det gode pædagogiske arbejder, der laves på de mange forskellige uddannelsessteder, understreger Esben Kullberg, sekretariatsleder i Ligeværd.

Læs mere

Rapport om STU evaluering er færidg

29. september 2017

Evalueringsrapporten af STU, som er udarbejdet af EPINION, viser et billede af en succesfuld uddannelse. Men rapporten rejser også kritik af kommunernes praksis. Rapporten kan på Ligeværds hjemmeside.

Læs mere

Alliance om STU

1. juni 2017

Der er dannet en STU Alliance med deltagelse af 21 af de vigtigste organisationer og interessenter på området for den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse, som skal evalueres i 2017.

Læs mere

Særtilbud på Vingsted til Ligeværds medlemmer

25. januar 2017

VINGSTED hotel & konferencecenter tilbyder særpris til Ligeværds medlemmer i særlige perioder, som børnenes skoleferie og uger med helligdage.

Læs mere

Unge med særlige udfordringer

28. september 2016

Per Straarup Søndergaard har skrevet bogen "Unge med udfordringer - portrætter, pædagogik og særlige behov". Det er en bog alle unge, forældre og fagfolk kan have glæde og gavn af.

Læs mere

Digisafe kan nu downloades

16. august 2016

DigiSafes app kan nu downloades fra AppStore og fra Google Play.

Læs mere

VIDEO: Drømmen om et arbejdsliv som alle andre

28. februar 2013

Du kan her læse det digitale magasin "Drømmen om et arbejdsliv som alle andre", som Ligeværd har fået produceret i samarbejde med Aarhus Nordre Rotary Klub. Se filmen hvor de unge fortæller om deres drømme om et arbejdsliv.

Klik på billedet og se videoen. Læs det digitale magasin "Drømmen om et arbejdsliv som alle andre" om mulighederne for at ansætte en ung med særlige behov.

Læs mere

Design by mouseketeers