Nyheder

Alliance om STU

1. juni 2017

Der er dannet en STU Alliance med deltagelse af 18 af de vigtigste organisationer og interessenter på området for den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse, som skal evalueres i 2017.

Læs mere

Socialøkonomiske EVI møder

14. marts 2017

DHI afholder tre EVI møder på Grennessminde, Troldkær og Randers Bo- og Erhvervstræning om socialøkonomiske virksomheder i Ligeværds regi.

Læs mere

God grund til opmærksomhed på fremtiden for STU

7. marts 2017

Ekspertudvalget holdt STU ude af deres forslag til en ny forberedende uddannelse. Så langt så godt, men der er grund til at være opmærksom på fremtiden for STU.

Læs mere

900.000 til brætspil

15. februar 2017

Ligeværd er blivet tildelt 900.000 til udvikling af brætspil, der skal styrke skole-hjem samarbejdet.

Læs mere

Særtilbud på Vingsted til Ligeværds medlemmer

25. januar 2017

VINGSTED hotel & konferencecenter tilbyder særpris til Ligeværds medlemmer i særlige perioder, som børnenes skoleferie og uger med helligdage.

Læs mere

Unge med særlige udfordringer

28. september 2016

Per Straarup Søndergaard har skrevet bogen "Unge med udfordringer - portrætter, pædagogik og særlige behov". Det er en bog alle unge, forældre og fagfolk kan have glæde og gavn af.

Læs mere

Digisafe kan nu downloades

16. august 2016

DigiSafes app kan nu downloades fra AppStore og fra Google Play.

Læs mere

VIDEO: Drømmen om et arbejdsliv som alle andre

28. februar 2013

Du kan her læse det digitale magasin "Drømmen om et arbejdsliv som alle andre", som Ligeværd har fået produceret i samarbejde med Aarhus Nordre Rotary Klub. Se filmen hvor de unge fortæller om deres drømme om et arbejdsliv.

Klik på billedet og se videoen. Læs det digitale magasin "Drømmen om et arbejdsliv som alle andre" om mulighederne for at ansætte en ung med særlige behov.

Læs mere

Design by mouseketeers