At opdage at ens barn ikke er som de andres børn, kan være vanskeligt at håndtere. Det er ikke altid nemt at erkende, at ens barn har nogle særlige behov, og at der skal tages specielle hensyn til barnet.

 

Nogle forældre opdager, at deres barn udvikler sig langsomt i forhold til andre børn allerede før skolealderen. Nogle forældre opdager, at deres barn ikke trives i folkeskolen. Barnet har måske svært ved at følge med, og forholdet til de andre i klassen fungerer ikke tilfredsstillende. Nogle forældre opdager, at deres barn udviklingsmæssigt er bagud i forhold til andre.

 

Det er ikke let når man finder ud af, at der er noget galt. Hvad man skal stille op? Hvem skal man kontakte for at få hjælp? Hvilke muligheder har barnet? Hvordan kan man bedst hjælpe barnet? Hvor kan man møde andre i en lignende situation? Hvilken lovgivning er relevant i forhold til barnet? Hvilke botilbud findes der? Og ikke mindst, hvordan skal det gå barnet i fremtiden?

 

Vi håber at denne hjemmeside kan give nogle svar på de mange spørgsmål, som melder sig når man har et barn med særlige behov. Man er altid velkommen til at kontakte Ligeværds sekretariat, hvis ikke man finder de informationer man søger her på hjemmesiden.

 

Design by mouseketeers