Bestil MaTERIALER

Her kan du bestille materialer og få dem send til din adresse. Materialet er typisk gratis. Dog tager vi som hovedregel et gebyr på 100 kr. for at sende materialet, lige som du selv skal betale for portoen.

Bestillingen sker ved at udfylde nedenstående skema. Bestiller man materialet til arbejdspladsen, anføres arbejdspladsens adresse. Husk EAN nummer, hvis arbejdspladsen er i besiddelse af et sådant.  


Antal:

På vej mod arbejdsmarkedet - Pris: 200,- kr.

En evaluering af indsatsen på institutioners indsats for at medvirke til at unge får et aktivt arbejdsliv.

Uddannelseskataloget 2016-2017

Kataloget indeholder omtaler af et stort omfang af skoler og uddannelsessteder for unge med særlige behov i Ligeværds regi, guiden "Find vej til dine muligheder" og en præsentation af Unge for Ligeværd og Landsforeningen Ligeværd.

Plakater

Grafikeren Poul Erik Lykkegaard, manden bag Foreningsfællesskabets løg-logo, har nu skabt en flot og farverig plakat til os.

Inklusion i Skolerne

Deltagelse for alle - også i skolen. Et pædagogisk bidrag til inklusion af børn og unge med særlige behov.

Specialundervisning på hovedet

med afsæt i 13 frie skolers pædagogiske praksis i tilknytning til undervisning og samvær med elever med særlige behov.

Unge med udfordringer - pris 249,95

Unge med udfordringer - portrætter, pædagogik og særlige behov. Bogen sætter fokus på en gruppe borgere, der ofte lever en stille og tilbagetrukket tilværelse. Den beskriver også den nødvendige pædagogiske praksis for at sætte rammer og struktur på de unge tilværelse. Sælges til Ligeværds medlemmer i en introduktionsperiode fra den 1. oktober til 31. december 2016 på særtilbud til 199,95. Angiv medlemsnummer ved bestilling.


Materiale sendes til...

Design by mouseketeers