Særtilbud på Vingsted til Ligeværds medlemmer

Nyhed | 25. januar 2017

VINGSTED hotel & konferencecenjter tilbyder særpris til Ligeværds medlemmer i børnenes skoleferie og i uger med helligdage.

- Vi har indgået en specialaftale med Ligeværd, hvor forældre, børn og unge i Ligeværds regi kan få et ophold på til en særligt gunstig pris. Vi skal blot ikke komme ud med røde tal, siger Brian Runge, salgs- og marketingschef. Tilbuddet gælder i særlige perioder, som børnenes skoleferie og uger med helligdage.

Vingsted, der ligger i et naturskønt område, er et firestjernet konferencecenter og et trestjernet hotel, med en meget god restaurant til gæsterne, og det er ikke en overdrivelse, at mulighederne for fysisk udfoldelse er virkeligt mange. det spænder over alle gængse aktiviteter, som for eksempel fodbold og håndbold, men omfatter også beachvolley, discgolf, danmarls længste svævebane på 333 meter og indendøres haller. I sommerperioden er der også hoppeborge og trampoliner til børnene. det er ikke en fyldestgørende liste, men blot for at nævne nogle af tilbuddene på de store udendørs arealer tilknyttet Vingsted, som også i den grad indbyder til en god trave- eller løbetur.

Link VINGSTEDS hjemmeside

 

Design by mouseketeers