Årskonference 2017

Nyhed | 28. august 2017

Under overskriften ”Ligeværd i samfundet” har vi fornøjelsen af at invitere dig til årets konference, hvor vi sætter fokus på ordet ligeværd med stort og lille ”L”.
Årets konference er delt i to dele. Torsdag tager vi fat på ligeværd med lille l - i betydningen ligeværdighed. Vi lægger ud med at få en række politikeres og eksperters bud på, om den hverdag, politikerne lovgiver om, baner vej for ligeværdighed. Oplever de, som lovgivningen omhandler, lige vilkår og værdighed, eller er der stadig et stykke vej.
Vanen tro er der en række workshops, hvor vi også sætter fokus på temaet ligeværdighed. Det er workshops om Forældresamarbejde/-inddragelse, Elevdemokrati, Fra undervisningskultur til arbejdspladskultur, Teknologi i undervisning og Mestring, problemadfærd og empowerment. 
Vi runder dagen af med Peter Nørgaard fra Code of Care, der fortæller om sit meget engagerede arbejde med at få virksomhedsledere til at tage et større socialt ansvar.
Om fredagen er det så Ligeværd med stort ”L”. Igennem 2017 har sekretariatet og en gruppe medlemmer arbejdet med et udkast til et nyt Ligeværd. I vil blive præsenteret for forslaget og ideerne bag arbejdet. Alt dette vil sekretariatschef Esben Kullberg præsentere, inden I går ud for at deltage i de forskellige generalforsamlinger.

Spændende emner - store emner - vigtige emner. Husk at få jer tilmeldt Årskonference 2017.

Læs hele programmet for Årskonferencen har

Design by mouseketeers