Bestyrelsen i Helvegs Fond præsenteres nærmere her:

 

Jørn Lehmann

66 år, regionsrådsmedlem i Region Syd, formand for Foreningesfællesskabet Ligeværd. Indtrådt i fondsbestyrelsen i 2007.

Email: jlp@rsyd.dk

 

Conrad Andreasen

72 år, forstander for uddannelsesstedet PMU i Sindal, næstformand for Foreningsfællesskabet Ligeværd. Indtrådt i fondsbestyrelsen i 2014.

Email: ca@pmu.dk

 

Erik Bo Sørensen

65 år, advokat og medejer af Advokaterne Amtmandstoften i Hjørring. Indtrådt i fondsbestyrelsen i 2007.

Email: ebs@amtmandstoften.dk

 

Bent Bjerregaard Mikkelsen

62 år, direktør. 30 års ledelseserfaring i offentlig administration, økonomistyring, personaleudvikling, ansvarlig for implementering af IT systemer, projektudvikling, EU administration. Medlem af råd og udvalg på erhvervs-, uddannelses- og arbejdsmarkdområdet. Bestyrelsemedlem i institutioner og foreningsudvalg, i danske og udenlandske fonde og virksomheder. Indtrådt i fondsbestyrelsen i 2011.

Email: bentbjerregaardmikkelsen@gmail.com

 

Else Marie Markvorsen

58 år, forstander for Struerskolen - en fri fagskole. Særlige kompetencer: Organisation, værdibaseret ledelse og netværksledelse. Indtrådt i fondsbestyrelsen i 2007.

Email: elsemarie@struerskolen.dk

 

Kirsten Fabian

64 år, regionskonsulent. Tidligere sepciallærer, kurator og skoleleder. Har siddet i Handicapråd i 8 år. Bestyrelsesmedlem i Randers Bo- og Erhvervstræning. Næstformand i Lokalforeningen Ligeværd Viborg. Indtrådt i fondsbestyrelsen i 2015.

Email: kirsten@ligevaerrd.dk

 

Lars Pedersen

70 år, pesionist. Tidligere kontorchef i Aarhus Kommunes beskæftigelseforvaltning. Tidligere leder af Ungdommens Uddannelsesvejledning. Tidligere konsulent og sekretariatsleder i Ligeværd. Indtrådt i fondsbestyrelsen i 2016.

Email: blaamunke@gmail.com

Design by mouseketeers